Kwaliteitsbeleid – Logopediepraktijk T. Reyntjes – Puttershoek

Logopediepraktijk T. Reyntjes

Header afbeelding

Adresgegevens

Hoofdlocatie Laning 4
3297 TB Puttershoek

Tel: 06-40211005
E-mail: info@logopedieputtershoek.nl

Openingstijden

Maandag: 09:00 - 19:30
Dinsdag: 13.00 - 16:00
Woensdag: 09.00 - 16.00
Donderdag: niet - geopend
Vrijdag: 09:00 - 15:00

Kwaliteitsbeleid

De werkzaamheden in de praktijk worden uitgevoerd volgens de regels en de richtlijnen van de Nederlandse Vereniging voor Logopedie en Foniatrie (NVLF). Ik ben ingeschreven in het kwaliteitsregister Paramedici en werk ook mee aan de uitvoering van het kwaliteitsbeleid van de NVLF. Ik ben aangesloten bij een kwaliteitskring waar op regelmatige basis overleg plaatsvindt met collega┬┤s.

Logopediepraktijk T. Reyntjes is een all-round praktijk. Dit betekent dat alle voorkomende logopedische problemen behandeld worden.

Om hoogwaardige logopedische zorg te kunnen bieden, volg ik regelmatig bijscholingen. In de afgelopen jaren heb ik mij op het gebied van articulatie onder andere verdiept in de behandeling van kinderen met schisis, fonologische articulatiestoornissen en oromyofunctionele therapie.

Ook heb ik diverse cursussen gevolgd op het gebied van taaltraining en heb ik cursussen gedaan op het gebied van stem. Ik heb mij gespecialiseerd in stemproblematiek bij jonge kinderen en stemproblematiek bij beroepssprekers.